Velkommen til Mama Lykke <3

Mit navn er Taja Lykke, og jeg er kvinden bag Mama Lykke baby crib pillow. Jeg er 35 år gammel, og sammen med min mand, Marck, har jeg to dejlige drenge; Frej på 7 år, og Thor på 3 år. De er begge skabt ved hjælp af ICSI (mikroinsemination), og begge gange har jeg fået en efterfødselsreaktion. Udover at være skaberen af Mama Lykke baby crib pillow, er jeg uddannet socialrådgiver, alternativ baby- og børnebehandler med efterfølgende flere alternative kurser, Zumba Fitness instruktør og skaberen af konceptet Sling Dance Fitness. Udover at drive min lille hjertebarn her, hjælper jeg i dag med det administrative i min mands virksomhed og – vigtigst af alt – hjemmeskoler og hjemmepasser vores to drenge <3

Jeg har tilbragt rigtig mange timer hængende hen over tremmesengekanten! Jeg mærkede med det samme ubehaget og irritationen. Arme og hænder begyndte at sove, og jeg var nødt til hele tiden at flytte stilling. Det var så tydeligt, at min søn, Frej registrerede min manglende evne til blot at være tilstede og nærværende, fordi ubehaget distraherede mig, og det gjorde uden tvivl putteseancen meget længere og frustrerende for os begge. Så én af de lange aftenener, hvor jeg, igen, hang ind over tremmesengekanten og mærkede ubehaget og smerterne, kom idéen til mig som et lyn fra en klar himmel. Jeg forestillede mig, hvor fuldstændig FANTASTISK det ville være at have en hvilepude til mine arme og mit bryst! Samtidigt tænkte jeg på alle de andre forældre, som stod som mig lige netop nu med samme ubehag, og hvordan det måtte påvirke deres putteseance.

Med al kærlighed til dig og dit barn,

Taja Lykke