Handelsbetingelser

Mamalykke.dk
C/O MFN Teknik – Mama Lykke
Vingevej 55
8830 Tjele
CVR: 36 22 22 20

Telefon: 51 32 36 04
Mail: taja@mamalykke.dk

1. Generelle oplysninger
Handelsbetingelser for mamalykke.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.mamalykke.dk til levering i Danmark. Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.
Mamalykke.dk tager forbehold for pris og trykfejl samt udsolgte varer. Alle priser er i DKK.

2. Køb & betaling
Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 4 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-4 hverdage efter ordreafsendelsen. Alle varer sendes med GLS eller PostNord.
Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Gennemfør betaling”. Herefter går din ordre videre til mamalykke.dk. Når du har købt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af dit køb.

2.1 Betalingsmuligheder og gebyrer
Du har følgende betalingsmuligheder på mamalykke.dk:
Dankort
Visakort
Mastercard
MobilePay

Der er ikke gebyr ved betaling med ovenstående kort på mamalykke.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra vores lager.

3. Fragt & levering
Fragtpriser:
Ved køb fra og over 699 DKK leverer vi gratis til GLS pakkeshop.
Ved køb under 699 DKK gælder følgende priser:
GLS levering til pakkeshop: 45 DKK
GLS levering til privat adresse: 65 DKK
GLS levering til erhverv: 55 DKK
PostNord levering til pakkeshop: 49 DKK
PostNord levering til privat adresse: 69 DKK
PostNord levering til erhverv: 59 DKK
Din forsendelse er forsikret, og du kan spore pakken med tilsendte Track & Trace.

4. Fortrydelsesret
Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler med os.

Fortrydelsesfristen på 30 dage gælder fra den dag, du får varen i fysisk besiddelse. Hvis det drejer sig om flere forskellige varer på én ordre, som leveres over flere forsendelser, så gælder fortrydelsesretten pr. vare fra den dag, den pågældende vare er blevet leveret. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives til taja@mamalykke.dk. I din besked skal du gøre os det tydeligt, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Vi gør opmærksomme på at fortrydelsesretten, ved produkter der specielt fremstilles efter dine behov samt ønsker, bortfalder når produktionen påbegyndes hos leverandøren. Dette kan være varer i stoffer, farver samt designs der normalvis ikke udbydes på mamalykke.dk, som en del af det normale produktkatalog – for yderligere information henviser vi til enhver tid gældende lovgivning på området.

4.1 Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vi behandler din returnering inden for 7 hverdage, regnet fra den dag vi modtager din vare retur.

4.2 Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

4.3 Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit valg af anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning, om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremsendt dokumentation for at have returneret den.

4.4 Hvis du fortryder, skal varen sendes til:

MFN teknik – Mama Lykke
Vingevej 55, 8830 Tjele
Danmark
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale. (Pakken må ikke sættes udenfor)

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

5. Reklamationsret
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vores eller producentens værksted. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. Mamalykke.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af mamalykke.dk måtte have skabt, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Du kan åbne en reklamationssag ved at skrive til taja@mamalykke.dk – lav venligst en god beskrivelse af problemet, kombineret med billeder af fejlen. På den måde kan vi hurtigere behandle din reklamationssag.

Vi vil behandle din henvendelse vedr. reklamation inden for 5 hverdage.

5.1 Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles mamalykke.dk inden for rimelig tid efter varens modtagelse. Vi opfordrer derfor altid vores kunder til at tjekke produkterne igennem ved modtagelsen for at sikre, at reklamationen er rettidig. Ved synlige transportskader, såsom hakker og ridser på emballagen, der medfører fejl og mangler på varen, skal der altid reklameres inden for 3 hverdage med nødvendige oplysninger og billeder.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer, der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til mamalykke.dks udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer, der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af mamalykke.dk.

6. Klager
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte taja@mamalykke.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr.

7. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til mamalykke.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden. Mamalykke.dk forbeholder sig retten til at opkræve forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, hvis der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge.

8. Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til mamalykke.dk, skal være forsvarligt indpakket. Skade, som følge af mangelfuld emballering, kan medføre, at kundens rettigheder bortfalder. Mamalykke.dk anbefaler, at varen returneres via PostNord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til mamalykke.dk. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, hvis udlevering ikke har fundet sted.

9. Returadresse
Alle returvarer bedes venligst sendes retur til:

MFN Teknik – Mama Lykke
mamalykke.dk
Vingevej 55
8830 Tjele
Danmark

10. Persondatapolitik
I det følgende redegøres der for, hvordan MFN Teknik – Mama Lykke, anvender de personlige oplysninger, du efterlader dig og/eller videregiver.

10.1 Indsamling af personlige oplysninger
De personlige oplysninger, vi indsamler, omfatter bl.a. dit navn, din e-mailadresse, din adresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger. Disse oplysninger bruges for at indgå en aftale, og vi indsamler ingen oplysninger uden samtykke.

10.2 Anvendelse af personlige oplysninger
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og gennemføre betaling samt evt. returnering.
Dine oplysninger vil blive slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelse af et eller flere af ovennævnte formål, og når vi ikke længere har lovmæssig hjemmel til opbevaring. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret i længere tid i anonymiseret form, hvor alle personfølsomme oplysninger er fjernet.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre du har givet samtykke til dette. Videregivelse kan dog ske i tilfælde af, at videregivelsen er påkrævet ved lov, eller hvis den er påkrævet i forbindelse med et retligt eller muligt retligt opgør.
Oplysninger som navn, adresse og telefonnummer kan dog videregives til MFN Teknik – Mama Lykkes samarbejdspartnere i forbindelse med levering/fragt, service, reparation eller tilsvarende.

10.3 Adgang til dine personlige oplysninger mv.
Du har som kunde altid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser.
Som registreret kunde hos MFN Teknik – Mama Lykke, har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: taja@mamalykke.dk.

10.4 Cookies
Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationerne til forbedring af hjemmesiden. Du vil ved dit første besøg blive bedt om at tage stilling til, hvilke cookies vi må indsamle. Du kan til enhver tid slette disse cookies fra din browser-historik.
Skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på taja@mamalykke.dk eller tlf. 51 32 36 04.

Ovenstående handelsbetingelser samt vilkår kan ændres af MFN Teknik – Mama Lykke uden varsel. Det anbefales derfor at holde sig løbende ajour. MFN Teknik – Mama Lykke videregiver ikke kundedata til tredjepart.